Így is lehet, lehet így is!

Módszertani szerszámos láda szociális - gyermekvédelmi szakembereknek

Elindult...

„Így is lehet, lehet így is!”

Kedves szociális - gyermekvédelmi - oktatási - egészségügyi - civil szférában dolgozó szakemberek!

Nem ragoznám túl, így röviden fogalmazok. Blogot indítok különböző linkek, címek, személyek intézmények, szervezetek stb…  előremutató cselekedeteinek összeírásával.

Tartalom:

Olyan eszközök, módszerek, jó gyakorlatok terjesztése, megosztása az oktatásban, fejlesztésben, felzárkóztatásban, szociális- és gyermekvédelemben, civil szférában és ezek összességében, melyek innovatívak, különlegesek vagy „csak szimplán” fantasztikusak. :) 

Miért?

Úgy tapasztalom, rengeteg energiát fordítanak emberek, szakemberek arra, hogy egy – egy  ötletet, kezdeményezést miért NEM lehet megvalósítani.  Ezeket az erőket, talán érdemes volna a létrehozásra szánni, befektetni! Nos, ezeket keresem.

Mottó:

„Kérjük azokat, akik szerint nem lehetséges, ne zavarjanak másokat, akik már csinálják!”

A blog neve:

„Így is lehet, lehet így is!”

Hogyan képzelem?

Ha tudsz, ismersz olyan kezdeményezést, futó programot, projektet, cselekvést, amit szívesen megosztanál, akkor oszd meg legelőször itt a blogban. Csupán egy e-mail a lenti címre vagy kommentelj egy adott témához és ott oszd meg.

Kezdetben egyedül leszek admin, később keresek társakat! Az elején egyedül és a saját véleményem szerint döntök, később a terveim szerint fokozatosan kivonom magam belőle.

Fontos!

Szimpla leírások nem kellenek! Link, honlap, videó, valamilyen dokumentum kell! Tehát olyan, ami elektronikusan „látványosan” és vállalhatóan, had ne mondjam hitelesen megosztható.

Minden konstruktív ötletet, javaslatot, segítséget, örömmel fogadok!

 E-mail, ahová írhattok, anyagokat küldhettek:

igyislehetlehetigyis@gmail.com

 

Üdvözlettel:

Vajda Zsolt

Rólam bővebben: 

http://www.co-treme.hu/

 


turn-on-1674873_1280.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igyislehet-lehetigyis.blog.hu/api/trackback/id/tr9212582971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Így is lehet, lehet így is!

Jó gyakorlatok terjesztése a szociális - gyermekvédelmi, oktatási, egészségügyi, civil és minden segítő, támogató munkát végző szervezet, szakember részére.